تاریخ : سه شنبه 20 مهر 1400

تأسیس کلینیک ترویج کشاورزی

جلسه هماهنگی با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراغه پیرامون تأسیس کلینیک ترویج کشاورزی برگزار شد.
به گزارش مدیریت گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه مراغه، جلسه مشترک دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه مراغه با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراغه در راستای تأسیس کلینیک ترویج کشاورزی برگزار شد.
در این جلسه، آقای دکتر وحید رومی و سرکار خانم دکتر خدایاری اعضای هیأت علمی گروه گیاه پزشکی دانشگاه حضور داشتند و صحبت‏های اولیه و طرحِ موضوع تأسیس کلینیک ترویج کشاورزی با مدیریت جهاد کشاورزی انجام گرفت.
آقای دکتر کریمی مدیریت سازمان جهاد کشاورزی و آقای مهندس عبدالله نژاد کارشناس ترویج این سازمان اظهار داشتند: «هرگونه تعامل با دانشگاه که بتواند به افزایش بهره‏وری و عملکرد محصولات کشاورزی بخش کشاورزی شهرستان منجر شود، از نظر ما قابل پذیرش می‏باشد.»
امید است با تلاش‏های بیشتر و همکاری اعضای محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی، زمینه شکل گیری تعاملات بیشتر دانشگاه با بخش‏های اجرایی صورت پذیرد و دانش نظری در کنار تجربه عملی، راهگشای مسائل و چالش‏های بخش کشاورزی باشد.