تاریخ : شنبه 3 آبان 1399

جلسه هماهنگی با مدیر عامل شرکت شیشه سازی کاوه سودا

زمینه ها و پتانسیل های کاری و پژوهشی دانشگاه مراغه با بخش صنعت

نشست هماهنگی با شرکت شیشه سازی کاوه سودا مراغه با محوریت تقویت تعاملات کاری و پژوهشی با حضور جناب آقای مهندس حُسنی مدیر عامل این شرکت برگزار شد.

در این جلسه، پیرامون مسائل فنّی و صنعتی این شرکت به ویژه نیازمندی‏های پژوهشی این شرکت در حوزه معدن (نظیر کانه آرایی، استخراج معدن، دانه بندی، تصفیه معدنی (بالابردن خلوص سلیس) بحث و تبادل نظر شد. همچنین طرفین، در حوزه کشاورزی نیز بر انجام کارهای پژوهشی توسط پژوهشگران دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه در حوزه کشت گیاهان دارویی سازگار با شرایط خاص مزارع شرکت و حوزه گیاه پالایی بحث و گفتگو کردند. ایجاد دفتر Spin-off حوزه R&D شرکت در دانشگاه مراغه از دیگر موارد مطرحی در این جلسه بود که توافقات اولیه در این موضوع نیز بعمل آمد.گذراندن فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه در این مجموعه صنعتی از دیگر موارد بحث بود که در حول آن تبادل نظر صورت پذیرفت. این نشست به همت گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه مراغه و با هدف گسترش تعاملات کاری و پژوهشی اثربخش و مستمر دانشگاه با این شرکت انجام پذیرفت.